Kúpeľňa ako oáza pokoja

Kúpeľňa je jednou z najdôležitejších miestností v dome alebo byte. Každý deň sa začína a končí v kúpeľni. Mnohí z nás vnímajú kúpeľňu ako relaxačný priestor, kde si môžeme dokonale oddýchnuť po náročnom dni alebo sa naopak pripraviť na náročný deň. Pri zariaďovaní kúpeľne odporúčame všetkým našim zákazníkom dôkladne premyslieť dispozíciu kúpeľne a dbať na výber kúpeľňových predmetov, aby bol každý deň strávený v kúpeľni úplnou oázou pokoja.

Kúpeľňa ako oáza pokoja

Ako vytvoriť takúto kúpeľňu? A čo by v takejto kúpeľni nemalo chýbať? Poradíme vám!

Ako už bolo spomenuté v predchádzajúcom texte, výber správnych kúpeľňových výrobkov je dôležitým krokom k vašej vysnívanej kúpeľni. Vo väčšine prípadov, ak zákazník nemá hneď jasno, sa začína výberom obkladov a dlažby. Odporúčame prečítať si tento článok, ktorý vás pri tomto výbere inšpiruje.

Priestranná sprcha

Ak je vaša kúpeľňa vhodná na umiestnenie sprchového kúta alebo dverí, odporúčame vám nešetriť na priestore. Ideálny sprchový kút, sprchové dvere alebo sprchovací kút sa postarajú o správny relax. Je na vás a na vybraných kúpeľňových doplnkoch, aby celý dizajn kúpeľne dával zmysel.

Veľmi praktickou a pohodlnou možnosťou výberu sprchového kúta/sprchových dverí je ich osobná montáž podľa vašich možností a želaní. Ponúkame vám možnosť zostaviť si sprchový kút/dvere výberom dvoch dverí ľubovoľnej veľkosti. Viac informácií nájdete v našich článkoch - Zostavenie sprchového kúta so sprchovými dverami a pevným bočným dielom alebo Zostavenie sprchového kúta s dvoma sprchovými dverami.

Tropický dážď

Sprchová súprava, ktorá bude zaručene najlepším pomocníkom pri relaxácii, poskytne tropický dážď z hornej sprchy. Každá sprchová súprava je navrhnutá inak a má inak veľkú hlavovú sprchu. Konečný výber je na vás a vašich prioritách.

Vaňa v kúpeľni

Každý, kto si môže dovoliť vaňu v kúpeľni (tým, že v nej uvoľní miesto), zaručene získa vstupenku do domácej wellness zóny. Vaňa v kúpeľni je neuveriteľným nástrojom na uvoľnenie tela a mysle. Môžete si vybrať z klasických vaní alebo voľne stojacich vaní.

 

Voľne stojaca vaňa alebo domáce wellness

Skutočným vrcholom kúpeľne je voľne stojaca vaňa. S voľne stojacou vaňou môžete uvoľniť svoje telo aj myseľ. Tieto vane sú skvelými pomocníkmi počas náročných dní, keď sa potrebujete ponoriť do horúceho kúpeľa a relaxovať. Navyše, kto by nechcel mať vlastné domáce kúpele?