Kúpeľňa bez zábran

Ako navrhnúť kúpeľňu, aby slúžila ako bezbariérová?

Nezabúdame ani na tých, ktorí musia každý deň riešiť rôzne ťažkosti, a ponúkame riešenia, ktoré používanie kúpeľne uľahčia a spríjemnia.
Pre ľudí so zníženou pohyblivosťou je problémom nielen dostať sa do vane, ale aj osprchovať sa. Sme presvedčení, že takéto obmedzenie je naozaj nepríjemné, a preto si dovoľujeme odporučiť kúpeľňové vybavenie, ktoré vám uľahčí každodenný čas strávený v kúpeľni.
Sprchový kút Walk In

Najideálnejším riešením na jednoduché sprchovanie je sprchový kút Walk In. Hlavnou výhodou týchto sprchových kútov je ich jednoduchý dizajn bez prahovej lišty, a teda viac než ľahký prístup do sprchovacieho priestoru. Inštalácia takéhoto sprchového kúta si nevyžaduje veľa úsilia. Vo väčšine prípadov ide o jednu sklenenú stenu s profilom k stene a jednu lištu na upevnenie sprchového kúta Walk In k stene. Šírky Walk In sú k dispozícii od 70 cm do 140 cm. Skrátka, záleží na tom, koľko miesta je pri sprchovaní potrebné. Walk In sa inštaluje priamo na podlahu so sprchovou vaničkou alebo najlepšie, v tomto prípade s odtokovým žľabom, vďaka čomu bude priestor ideálny pre kúpeľne, ktoré používajú deti, starší ľudia a osoby na invalidnom vozíku.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/walkin.jpg

Sprchový kút Walk In si nevyžaduje zložitú starostlivosť, takže je ľahké ho udržiavať v dokonalej čistote. Väčšina typov obsahuje ochranu skla ActiveCover, ktorá zabezpečuje, aby sa na skle neusadzoval vodný kameň. Chráni teda sklo pred akýmkoľvek znečistením. Odporúčame tiež osvedčené čistiace prostriedky na sklo z našej ponuky.
Kúpeľňové príslušenstvo

Ak si vyberiete sprchový kút Walk In, je dobré myslieť na doplnkové výrobky, ktoré sprístupnenú kúpeľňu ešte viac vylepšia. Určite si musíte vybrať vhodnú sprchovú súpravu. Odporúčame však pozrieť si sprchovú súpravu Vitality, ktorá namiesto tradičného držadla obsahuje rukoväť, o ktorú sa môžete oprieť, ťahať za ňu a je tiež dobre navrhnutým držadlom na hlavicu, ktoré sa nešmýka v ruke.

Aby bolo sprchovanie čo najmenej nepríjemné, ponúkame aj kvalitné a praktické sprchové sedadlá, ktoré sprchovanie mnohonásobne uľahčia - vďaka sedadlu si ho bude môcť dopriať každý.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/sedatko.jpg

Kúpele

Mnoho ľudí si nevie predstaviť svoju kúpeľňu bez vane, preto sme pre vás pripravili širokú ponuku veľmi praktických vaní s dvierkami, ktoré umožňujú jednoduchý vstup a výstup z vane. Vďaka vanám s dvierkami si môže relax, ktorý všetci často potrebujeme, užiť naozaj každý. Viac informácií o takýchto vaniach si môžete prečítať v našom článku o vaniach s dvierkami.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/vany-pro-seniory1.jpg

Veríme, že si u nás každý nájde niečo pre seba.

Bára v spolupráci s mačkou AploMackou.
Aplomo

mceclip0