Kúpeľňový nábytok Kingsbath

Našou pýchou a doménou je vlastný nábytok vyrábaný na najmodernejších európskych linkách pod našou privátnou značkou KB.

Ponúkame neuveriteľných 43 sérií kúpeľňového nábytku, z ktorých približne 32 kompletných sérií držíme na sklade a zároveň tento nábytok prezentujeme v našej vzorkovej predajni vo Dvore Králové n. L. Tu si môžete veľkú časť kúpeľňového nábytku pozrieť v reálnom živote a bez čakania si ho kúpiť a odniesť, skrátka žiadne zdržiavanie, žiadny krok do neznáma.
Medzi sériami kúpeľňového nábytku na objednávku sú najmä luxusné a nezvyčajne farebné kúsky a na tie sa naozaj oplatí počkať, ale jasnú predstavu o nich si môžete urobiť tu.
Ak nemáte čas navštíviť našu predajňu, veľmi pekne a podrobne vám náš kúpeľňový nábytok s logom KB predstavíme na našom e-shope, kde sa snažíme mať veľké množstvo ďalších reálnych fotografií, prípadne aj videí.

Nakupovanie u nás je radosť, ak nenájdete žiadne informácie na našej webovej stránke, radi vám odpovieme na vaše otázky telefonicky alebo e-mailom.

Vždy sme boli trochu iní a išli sme proti prúdu, a to sa nám osvedčilo, pretože dnes vám môžeme ponúknuť naozaj veľký sortiment fantastických výrobkov za skvelé ceny, v tomto prípade kúpeľňový nábytok, ktorý si môžete kúpiť výhradne u nás alebo u našich zákazníkov.

Kúpeľňový nábytok Kingsbath sa vyznačuje kvalitným spracovaním a veľmi dobrými cenami. Pri porovnaní s cenami konkurencie za rovnako kvalitný výrobok sme vždy vpredu, čo je našou veľkou výhodou. Našou silnou stránkou je aj dizajn, sledujeme naozaj pozorne najnovšie trendy, ale zároveň dbáme aj na funkčnosť výrobku a kvalitu použitých materiálov, o čom svedčí jednak hodnotenie nášho nábytku samotnými zákazníkmi, ale aj to, že naši zákazníci sa k nám radi vracajú, kupujú si nové kúsky a odporúčajú nás aj medzi sebou, čo nás veľmi teší a vieme, že naša práca má zmysel.
Náš sortiment kúpeľňového nábytku navrhujeme tak, aby sme uspokojili všetkých zákazníkov. Naša ponuka začína jednoduchými, cenovo veľmi dobre dostupnými sériami, pokračujeme "zlatou strednou cestou", kde je naozaj nepreberné množstvo sérií, rôznych veľkostí a farieb, a končíme naozaj veľmi luxusným kúpeľňovým nábytkom, špičkovým dizajnom a prevedením, a pritom s veľmi rozumnou cenou.
Ďalšou neopomenuteľnou výhodou je, že všetok nábytok dodávame už zmontovaný, čo šetrí váš drahocenný čas a nervy :)

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Velluto_8_Post.jpg

Produktový rad Easy Line

Ide o veľmi jednoduchú sériu kúpeľňového nábytku, ktorá sa vyznačuje dobrou kvalitou a vynikajúcou cenou. Nábytok je vždy lakovaný a v kúpeľňovej povrchovej úprave. Môže byť na nožičkách alebo závesný. Nájdete tu rôzne veľkosti a tvary nábytku a keramické umývadlá. Dodáva sa vždy zmontovaný.
Je vhodný do domácností, ako aj do sociálnych zariadení rôznych prevádzok alebo firiem.
Niektoré rady Easy Line majú aj doplnkové produkty, ako sú zrkadlá, zrkadlové skrinky alebo rôzne doplnkové skrinky. Je teda naozaj z čoho vyberať.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/11367.jpg

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/11367-1.jpg

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/3993-1.jpg

Produktový rad Top Line

Táto línia zahŕňa najviac sérií, je to veľmi kvalitne spracovaný a dokončený nábytok v mnohých štýloch, farbách a dizajnoch. Naozaj je z čoho vyberať. Každý si tu nájde niečo pre seba, od jednoduchého bieleho nábytku až po odvážne kombinácie farieb a materiálov.
Nábytok je vybavený buď klasickými "brušnými" umývadlami, alebo veľmi obľúbenými štvorcovými umývadlami. Tieto umývadlá sú buď keramické, porcelánové alebo z liateho mramoru.
Sériu dopĺňajú zrkadlá, zrkadlové galérie a ďalší kúpeľňový nábytok.
Samozrejmosťou je vždy systém soft-close, teda pomalé otváranie dvierok alebo zásuviek.
Nábytok je buď na klasických nožičkách, dizajnových stojanoch, alebo je v závesnom vyhotovení.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Br-100_3.jpg

V tomto rade sú aj dve jedinečné série, ktoré majú menej hlboké umývadlo smerom do miestnosti (od steny po okraj umývadla). To znamená, že si môžete dopriať krásny dizajnový nábytok, aj keď máte menej priestoru alebo ak chcete, aby nábytok pôsobil nenápadnejšie a nie tak robustne a vyslovene dominantne.

Séria Savona

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Sv-70_1.jpg

Séria Sempre s porcelánovým umývadlom

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/11391.jpg

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/11394-1.jpg

Produktový rad Exclusive Line

V tejto produktovej línii si prídu na svoje skutoční znalci. Od použitých materiálov cez povrchovú úpravu až po celkový dizajn vás nenechá chladnými. Samozrejme, v tejto produktovej línii už nenájdete cenové bomby, ale vzhľadom na všetky vlastnosti, ktoré tento nábytok má, sú ceny naozaj viac než dobré.
Najpredávanejšie série, ako napríklad sériu Vanessa v bielej a čiernej farbe, máme stále skladom. Zvyšok sa vyrába na objednávku s dodacou lehotou 4 až 8 týždňov. Môžete nám však veriť, že čakať sa tu naozaj oplatí a čakanie si môžete skrátiť návštevou našej vzorkovej predajne, kde si môžete pozrieť vystavené kusy nábytku a vzorkovníky farieb.
Nábytok v línii Exclusive je k dispozícii vo vysokom lesku alebo v matnom prevedení, ale tento mat sa ťažko opisuje, je to špeciálna povrchová úprava, ktorá na dotyk pripomína zamat "velvet touch".
Kúpeľňový nábytok je tu v drvivej väčšine závesný, vybavený značkovým rakúskym kovaním a bežcami. Umývadlá sú vždy vyrobené z kvalitného liateho mramoru.
A ako je u nás už dobrým zvykom, nábytok dodávame ako bonus už zmontovaný.

Séria Vanessa biela

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Vn_110r_4.jpg

Ako radi počúvame od našich zákazníkov: "Našla som sériu Vanessa, hľadala som všade, ale vždy sa k nej vrátim, je úplne úžasná."

Séria Toscana

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/5_Post.jpg

Najčastejšie nadšené poznámky našich zákazníkov o sérii Toscana sú: "Najlepšie štvorcové umývadlo, hľadali sme ho a zásuvku, to sme ešte nikde nevideli."
V rade Exclusive nájdete tie najúžasnejšie farby

Indigovo modrá

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Velluto_3_Post%20(2).jpg

Black velvet

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/3_Post.jpg

Red

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Vn_110l_3.jpg

Olive

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Vn-90_2_Post.jpg

Pozornosť spoločnosti Exclusive Line venovaná detailom

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Velluto_4_Post%20(2).jpg

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Vn-120_3_Post.jpg

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/Kingsbath%20n%C3%A1bytek/Vn_110r_5.jpg

Keď si prezeráte našu ponuku kúpeľňového nábytku, sledujte štítky jednotlivých produktov, podľa nich sa rýchlo dozviete, či je produkt na videu alebo či je vystavený v našom obchode, a máte tiež dôležité informácie, či je produkt skladom alebo akú má dostupnosť. Ak má výrobok dostupnosť 8 týždňov, môžete sa konkrétne opýtať, pretože je možné, že termín môže byť v danom momente kratší.
Neoddeliteľnou súčasťou každej umývadlovej skrinky je aj vodovodná batéria, preto neváhajte a preskúmajte našu pestrú ponuku.

Ak si radi objednáte, tu je rozdelenie nášho nábytku podľa sérií. Nájdite si svojho favorita!

Veľa šťastia pri výbere!

Klára v spolupráci s AploMac.
Aplomo

mceclip0-2