Štýlová kúpeľňa

Kúpeľňa je jednou z najdôležitejších miestností v dome. Každý z nás začína nový deň v kúpeľni pri rannej hygiene a končí ho v nej večer. Je preto nesmierne dôležité, aby sme sa v kúpeľni cítili pohodlne, aby sme mohli prežiť celý deň. Zariadenie kúpeľne by sa rozhodne nemalo podceňovať a všetko by malo byť premyslené do najmenšieho detailu. A my vám tu napíšeme niekoľko odporúčaní!
Klasika, ale obľúbená u všetkých - čistá krása bielej farby

Aj keď dnes na svete existuje nespočetné množstvo farebných kombinácií kúpeľňového vybavenia, ľudia sa stále držia krásnej bielej farby. A niet divu! Biela farba pôsobí nádherne elegantne, čisto, jednoducho a pritom dizajnovo. Kúpeľňa udržiavaná v bielej farbe však vôbec nemusí byť fádna, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Odporúčame vám pozrieť si najmä našu ponuku krásneho kúpeľňového nábytku v bielej farbe. Biely nábytok ponúkame v lesklom alebo matnom vyhotovení. Na výber je množstvo rôznych vzorov a veľkostí. Bielu farbu možno kombinovať prakticky s akoukoľvek inou farbou. Musíme však vyzdvihnúť chróm, drevo a čiernu farbu. S doplnkami v chrómovej farbe nikdy neurobíte chybu. Práve chrómová batéria vyzerá krásne na bielom umývadle (skrinke), ktoré potom môžete kombinovať s ďalšími chrómovými doplnkami. V takom prípade bude kúpeľňa pôsobiť čisto a jednoducho.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/savona.jpg

Skrátka, je to taká klasika klasiky, ale dúfam, že nikoho nikdy neomrzí. Najväčšou výhodou bielej farby je nepochybne to, že dokáže prakticky akýkoľvek priestor premeniť na krásnu, svetlú a vzdušnú miestnosť. Často sa oplatí vybaviť menšie kúpeľne alebo tmavšie miesta bielym nábytkom, pretože opticky pridáva centimetre navyše. Aj keď je biela základnou farbou, v kombinácii s naším kúpeľňovým nábytkom dokáže zázraky. Biela je dokonalá farba, s ktorou sa dá pracovať a vďaka ktorej je oveľa jednoduchšie vytvoriť krásnu dizajnovú kúpeľňu. Naši zákazníci často volia biely nábytok s farebnejšími doplnkami. Nebojte sa však svoju kúpeľňu ozvláštniť!

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/mceclip2.jpg

Škandinávsky nádych

Jedným z najmodernejších štýlov súčasnosti je severský štýl a my sa tomu úprimne nečudujeme. Keďže tento štýl dominuje dnešným trendom, postarali sme sa o to, aby si v našom kúpeľňovom nábytku v drevenom vyhotovení našiel každý niečo pre seba. Správne zvolený kúpeľňový nábytok a obklady vytvoria severskú atmosféru. Radi kombinujeme drevo s naším nábytkom, preto vám odporúčame pozrieť si našu kategóriu 3D dizajn, kde môžete vidieť takéto kombinácie - náš krásny showroom Unik alebo kúpeľňu nášho zákazníka Naris.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/bronx.jpg

Kľúčom k útulnej a zároveň jednoduchej kúpeľni je rovnováha. Nájsť správnu rovnováhu medzi čistými bielymi/svetlými obkladačkami alebo nábytkom v drevenom dekore. Prírodnými prvkami nikdy nič nepokazíte. Pôsobia upokojujúco a v kombinácii s jemnými a decentnými farbami - béžovou, krémovou, svetlohnedou alebo sivou, dosiahnete krásnu kúpeľňu. Nezabudnite však na zrkadlo, ktoré priestor opticky zväčší! Odporúčame drevené skrinky so zrkadlom a osvetlením alebo siahnite po krásnej čiernej farbe, ktorá bude s drevom v kúpeľni dokonale ladiť.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.aplomo-koupelny.cz/user/documents/upload/utah.jpg

Bára v spolupráci s mačkou AploMačka.
Aplomo

mceclip0-1